Termeni și condiții

UTILIZAREA ACESTUI SITE IMPLICĂ ACCEPTAREA IMPLICITĂ A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE DESCRISE ÎN CONTINUARE ÎN TOTALITATE. ÎN CAZUL NEACCEPTARII A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE, NU UTILIZAŢI SITE-UL CURENT.

Conținutul paginilor site-ului web este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate www.mad-art.ro

Conținutul acestui site (incluzând fără limitări software, textele, imaginile, logo-urile, design-ul) este protejat de legile dreptului de autor și nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transmis sau publicat fără acordul expres scris al mad-art.ro

Este interzisă copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea, crearea a ceva derivat din orice informații sau servicii obținute de pe sau prin intermediul site-ului fără acordul expres scris al mad-art.ro

Ca excepție, se permite downloadul sau copierea materialelor specifice de tip text sau imagine, numai dacă sunt destinate exclusiv scopurilor personale și non-comerciale și nu fac parte din domenii interzise de legislația în vigoare, erotic sau pornografic, cu specificarea obligatorie în format citibil a numelui Mad-art și a adresei paginii web la secțiunea bibliografie sau resurse folosite pentru a crea materialul derivat. În cazul folosirii materialelor de tip text sau imagine de pe acest site în scop non-comercial în cadrul unei pagini de internet, care se încadrează în condițiile regulamentului curent, obligatoriu se va specifica în format citibil numele artistului Mad Art și o legătura directă (link fără nofollow) către pagina care a fost folosită drept bibliografie sau resursă.

Prin utilizarea materialelor de orice formă de pe acest site în scop comercial se înțelege utilizarea materialelor de pe acest site sub orice formă în scopul obținerii de venit prin metoda directă sau indirectă prin părți terțe.

Sunt interzise modificarea materialelor de pe acest site, reproducerea acestora, afișarea, derularea sau distribuirea publică, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale fără acordul expres al www.mad-art.ro

În locurile unde se permit comentarii, la articole, produse sau alte resurse, MarinaCapatina.com își rezervă dreptul de a ignora (a șterge) comentariile care nu îmbunătățesc conținutul site-ului, comentariile ce nu au la bază ceva tehnic sau științific și conform cu tema discutată, comentariile care nu sunt corecte sintactic, comentariile de auto-promovare, comentariile cu păreri tehnice provenite de la persoane fără notorietate, comentariile scrise într-o manieră necorespunzătoare, comentariile ce conțin cuvinte obscene sau care încalcă legislația în vigoare și comentariile publicate sub nume false sau mai multe nume, fără a anunța în prealabil autorul acestor comentarii. Scopul comentariilor este unul de comunicare cu utilizatorii si la multe din ele, in cazul in care este nevoie, se răspunde direct prin e-mail la adresa de e-mail specificata (daca este corecta) fără a mai fi necesar sa fie publicate.

Orice utilizare neautorizată a acestora constituie o încălcare a legilor dreptului de autor și mărcilor, precum și a altor legi aplicabile.

Se permit totuși legături către acest site cu anunțarea prealabilă a administratorului acestui site și obținerea unui accept scris prin e-mail sau prin curierat.

Utilizatorul nu are dreptul să creeze un mediu de browser sau cadru în jurul conținutului site-ului web.

Utilizatorul este de acord cu Politica de confidențialitate a site-ului.

Utilizatorul nu are dreptul să distorsioneze informațiile privind relația cu www.mad-art.ro

Utilizatorul nu are dreptul să prezinte informații false despre produsele și serviciile www.mad-art.ro

Utilizatorul nu are dreptul să utilizeze numele Mad Art fără acordul expres scris al www.mad-art.ro